Muži a ženy

12.03.2010 16:20
Manžel je chlap, ktorý zistil aký je hlúpy, až keď si nasťahoval ženu do chalupy.

Zvedavá žena

Môj muž mi každý deň do hlavy hustil, že neexistuje čin, ktorý by mi neodpustil. Som žena, tvor zvedavý. Nasypala som mu cyankáli do kávy. Musím priznať, on dodržal slovo a ja biedna si hľadám takého ťuťmáka nanovo.
Hneď po pohrebe mi prišla správa, že môj muž s inou ženou spáva. Veľmi ma to trápi a nechápem, čo je to za nehanebnicu, čo sa za ním vryla až pod čiernu zem.
Prišiel mi telegram a v ňom stálo: Madam, prosím o prepáčenie. Došlo k omylu. Váš Muž je v tom nevinne. Zistil som, že moja žena je pochovaná v susednej dedine.

Šéfka

Milovala šperky a zlato. Nemala dostatok prostriedkov na to. Začala robiť presčasy v práci. Podriadení vraveli, že preskočilo jej asi. Potom vytunelovala firmu a vylepšila si imidž. A čudujte sa svete, podriadení nevravia už nič.

Charitatívne sklony

“Štátny rozpočet je v úzkych. Vzdám sa jednej blúzky“ – vzdychla poslancova žena. Po chvíli rozmýšľania vzdychá: “ Pri srdci ma pichá, keď vidím, aká je v štáte bieda a tým chudákom nikto nič nedá. Už to mám. Kúpim si náhrdelník z topásu, nech si chudáci, aspoň oči popasú.“

Soľ nad zlato

Prečo je každá žena iba výškou partnerovho konta očarená a o zásobách soli v jeho špajzy ani slovkom nehovorí. Často ma trápim otázka táto, keď všetci svorne tvrdia, že soľ je nad zlato.

Gény

Aká matka, taká Katka – s úškrnom pozrel na dcéru. Aký otec, taký syn – s pocitom hrdosti pozrel na susedovho chlapca.

Kto je to podvodník?

Človek, ktorý vám aj modré z neba znesie, len nevie určiť dátum, kedy to bude presne.